Concept Leasing

De drie basis ingrediënten voor een horecaconcept

In samenwerking met u als horecaondernemer stellen wij foodconcepten samen aan de hand van een goed en authentiek recept. Dat recept bestaat uit drie basis ingrediënten: een dijk aan ervaring binnen de horecasector, een passie voor creativiteit en een voorliefde voor goed, vers en verantwoord voedsel. Een vleugje van alles is onvoldoende - van ieder ingrediënt nemen we een flinke dosis om tot een totaalpakket te komen.

Foodconcepten in allerlei soorten en maten

De verkeerde prijs-kwaliteitverhouding, gebrek aan innovatie of inspelen op de verkeerde doelgroep: het zijn slechts enkele voorbeelden waarom een foodconcept niet goed uit de verf zou kunnen komen. Job Efficiency biedt antwoorden op conceptuele vraagstukken. Beschikt u over een prachtige horecalocatie, maar twijfelt u over de invulling ervan, of bent u juist op zoek naar vernieuwende foodconcepten voor binnen een bestaande exploitatie? Job Efficiency is dé (sparring)partner omtrent de ontwikkeling van vernieuwende en verantwoorde voedselconcepten.

Realisatie op conceptmatige wijze:

Wij ontwikkelen onze concepten aan de hand van een recept dat bestaat uit verschillende stappen, om te beginnen met het voorwerk:

  1. Samen brengen we uw vraagstuk en wensen in beeld. Onder het genot van een kop koffie bespreken we de huidige situatie en waar we naartoe willen werken;
  2. De tweede stap bedraagt het analyseren van diverse factoren. Door middel van klanttevredenheidsonderzoeken brengen wij in kaart wat de behoeften zijn van de consument. Daarnaast stellen wij, met inachtneming van uw succesformule, een marktonderzoek op. Hierin staan uw wensen en doelstellingen centraal;
  3. Op basis van de analyse stellen wij een adviesplan op voor uw onderneming. Hierin staan allerlei relevante zaken vermeld, zoals de aansluitwaarde, routing en natuurlijk het budget.
  4. Vervolgens beslissen wij samen met u als opdrachtgever welk foodconcept ingezet kan worden binnen uw onderneming.
  5. Gedurende de implementatie van het concept evalueren we meermaals gezamenlijk of alles naar wens verloopt en of de doestellingen worden behaald.

Plug & Play

De concepten die wij aanleveren vallen onder de noemer: Plug & Play. Onze foodconcepten hebben zich reeds bewezen binnen de markt en de zorg om na te denken over product, uitstraling, herkenbaarheid en prijsstelling wordt u ontnomen door middel van deze formule. Al onze concepten zijn reeds gevestigd in een bestaande afzetmarkt en voldoen stuk voor stuk aan onze eisen wat betreft efficiëntie.

Implementeren mogelijk op diverse manieren

De implementatie van een foodconcept binnen uw onderneming wordt geheel afgestemd naar uw wensen. Mocht het uw voorkeur zijn meerdere concepten toe te passen en deze op elkaar aan te laten sluiten is dat mogelijk. Wij laten tevens aan u de keus of u zelf een managende rol neemt in de dagelijkse exploitatie, of dat u het managen uitbesteedt. In het eerste geval bent u volledig de ondernemende partij en neemt u het concept in eigen beheer, inclusief de baten en lasten. In het geval dat u het stukje managing uit laat voeren door Job Efficiency is er sprake van een leasetermijn waarbij wij concreet aan u terugkoppelen wat de kosten zijn bij afname van minimaal één jaar.

Bemiddeling van vakbekwame mensen

Ook op het gebied van personeelsbemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Job Efficiency organiseert cursussen voor externe medewerkers, bijvoorbeeld personeelsleden van uw organisatie. Daarnaast kunnen wij u voorzien van door ons opgeleide, sterk gemotiveerde en vakbekwame mensen. Meer hierover vindt u op onze webpagina: Staff Efficiency 

Keertje kennismaken? Neem contact op!

OUR EFFICIENT BENEFITS

  • Al onze concepten zijn: ‘Plug & Play’
  • Conceptontwikkeling op basis van een sterk ontwikkeld bedrijfsplan
  • Invulling voor iedere gelegenheid
  • Inzetbaar op alle momenten: ontbijt, lunch, diner of take-away
  • Ondersteuning in bemiddeling en coaching van vakbekwaam horecapersoneel

Jobeffiency 

Staff efficiency
|
Interim
|
Horeca concept
Veenendaalstraat 83  -  5036 WN  -  Tilburg
© Jobefficiency 2021     Privacy- & Cookie Statement   |   Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden